Categories: Yleinen

by Malte Enlund

Share

Categories: Yleinen

by Malte Enlund

Share

Meillä oli riemua ja hyvää meininkiä viime vuoden ensimmäisissä Monbu2023:ssa! Juoksijat tykkäsivät, vapaaehtoiset tykkäsivät ja ihmiset, jotka olivat satunnaisesti tulleet sinne katsomaan, tykkäsivät. Siksi katsoimme, että ainoa oikea asia tehdä oli järjestää Monbu uudestaan tänä vuonna 2024. 

3:na päivänä elokuuta klo 10:00 EEST, meidän matkaanlähtijä soittaa lehmänkelloaan. Ja siitä alkaa sitten taas näennäisesti ikuinen matka, joka tulee kokemaan fyysiset ja henkiset kestävyysominaisuudet kaikilla rohkeilla juoksijoilla, jotka ovat uskaltaneet asettaa jalkansa meidän lähtökarsinaan Vargbergetilla.

Reitti pysyy samana kuin viime vuonna, ainoana lisäyksenä tulee reitille lankkusillat niihin kohtiin latupoluilla missä kaikki saivat jalkansa ja sukkansa läpimäräksi viime vuonna. Reitin esittely voit katsoa täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=zYcogSc65YY

Jatkamme myös yhteistyö meidän viime vuoden erinomaisen ajanottajan, Juha Seppälän, kanssa, joka hoitaa tulospalvelut. Tänä vuonna tarjoamme myös reaaliaikainen live-seuranta, 20:llä juoksijalla, jotka saavat GPS-laitteen. Näiden etenemistä radalla pystyy GPS-karttapalvelun avulla seuraamaan kotisivujemme kautta (laitamme linkin tähän myöhemmin). GPS-laitteet jaetaan ensisijaisesti aiempien Backyard Ultra-kisojen tulosten perusteella, mutta muut juostut, vertailukelpoiset, ultramatkat otetaan myös huomioon. 

Tänä vuonna tarjoamme juoksijoillemme, kaikkien pienten syötävien/juotavien lisäksi, kolme lämmintä ateriaa, noin kuuden tai seitsemännen tunnin välein. Tarjoilujärjestys todennäköisesti: keittoa, pastaa ja puuroa. Tämä saattaa toki vielä muuttua. Kuten myös tarkemmat ajankohdat milloin ateriat valmistetaan. Mainitse kun ilmoittaudut, mikäli sinulla on ruoka-aineen allergia/erikoisdieetti, niin teemme parhaamme sen eteen, että sitä otetaan ruoan valmistelussa huomioon. 

Voit myös varata oma ulkoilupaikka telttaan käyttöön, mikäli haluat mieluummin viettää aikaa kierrosten välillä ulkona. Mainitse telttapaikan tarve, kun ilmoittaudut, ja minkäkokoinen telttasi on, niin huolimme siitä, että saisit lähtökarsinan läheisyydessä oma tila teltalle. Olemme suunnitelleet kymmenelle teltalle oma alue kilpailukeskuksen vierellä. Mikäli telttavarauksia tulee enemmän kuin kymmenen on mahdollista, että emme pysty kaikille telttapaikan varanneille tarjoamaan omaa tilaa. Silloin menemme varausjärjestyksen mukaan. Voit käyttää Vargbergetin tuvan sisätilat vapaasti, jos jäät ilman telttapaikkaa, ja myös vaikka sinulla on telttapaikka varattu.

Meillä on kaiken lisäksi tarjous https://www.overmarkbnb.fi/ huoneilla. Tarjous on voimassa 2-5.8 välisinä öinä. Saat 13% alennus normaalista hinnoista, kun varaat Monbun juoksijana niiltä huone. Varaa mieluummin huoneesi viimeistään 20.7 saakka (ennen kun suljemme ilmoittautuminen kisaan), niin pystymme tarjouskumppanimme kanssa arvioimaan alennuksen toteutuva kokonaismäärä ja -summa. Toivomus meidän ja kumppanimme osalta olisi, että ainakin viisi huonetta tulisi tämän tarjouksen kautta varattua. 

Ja viimeksi, mutta ei vähiten: Pidämme Vargbergetin sauna lämpimänä koko kisan aikana, että voit juoksusi jälkeen nauttia kunnon suomalaisen saunan kylvyn käymisestä!

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts

View all
 • Ensimmäinen Middle of Nowhere Backyard Ultra, Monbu, juostiin 4.8.2023 Vargbergetin vapaa-ajan keskuksessa Närpiössä. Ilmoittautuneita juoksijoita oli 25, joista 23 tuli lähtökarsinalle. Runsas enemmistö kaikista osallistujista juoksi elämänsä ensimmäisen Backyard Ultran. Olemme Monbun järjestäjäryhmän osalta varsinaisen iloisia, että saimme olla osaa monen ihmisen ensimmäisestä BU-kokemuksesta! Vaikka kovat sateet päivällä edelsi kilpailun alkua, ja joitakin kohtia radalla, […]

  Continue reading
 • Jos haluat löytää oma rajasi Backyard Ultrassa tarvitset tasaväkistä juoksuseuraa mukanasi reitillä, että pystyt ottamaan parhaasi irti. Siksi tarjoamme myös joukkuekilpailun, Monbu Team Challenge, kolmen hengen joukkueille. Kuka tahansa Monbun yksittäiskilpailuun osallistuva juoksija voi olla osaa joukkuetta. Se voi olla sinä ja seuratoverisi, työkollegasi, perheesi, koulukaverisi tai vaan kaksi huippua tyyppiä, joiden kanssa haluat muodostaa […]

  Continue reading
 • Lapset on tulevaisuutemme! Siksi päätimme järjestää vuoden 2024 Monbu-tapahtuman yhteydessä 12-vuotiaille ja niille nuoremmille lapsille oman Backyard Ultra-formaattisen juoksun, MINBU. MINBU juostaan perjantaina 2.8.2024 kl 19 alkaen. Kierros on 1118 metrin mittainen, elikkä 1/6-osa täysmittaisesta BU-loopista, ja aika suorittaa kierroksen on 10 minuuttia. Joka 10. minuutti alkaa uusi kierros normaalien BU-sääntöjen mukaan. MINBUn maksimikestoaika on […]

  Continue reading
 • Kisa lähestyy ja ilmoittautumisia tulee lisää koko ajan. Kiinnostus MONBU:a kohden vaikuttaa olevan nousussa ja olemme hyvin tyytyväisiä ja kiitollisia jokaisesta osallistujasta. Pian voitte nähdä videon täällä kotisivullamme siitä kun meidän Sebastian juoksee reitin läpi. Enää ei ole kuin 2,5 viikkoa kisaan. Tsemppiä treeneihin!   Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin varaa ihmeessä paikkasi ja […]

  Continue reading