Categories: Yleinen

by Malte Enlund

Share

Categories: Yleinen

by Malte Enlund

Share

Jos haluat löytää oma rajasi Backyard Ultrassa tarvitset tasaväkistä juoksuseuraa mukanasi reitillä, että pystyt ottamaan parhaasi irti. Siksi tarjoamme myös joukkuekilpailun, Monbu Team Challenge, kolmen hengen joukkueille. Kuka tahansa Monbun yksittäiskilpailuun osallistuva juoksija voi olla osaa joukkuetta.

Se voi olla sinä ja seuratoverisi, työkollegasi, perheesi, koulukaverisi tai vaan kaksi huippua tyyppiä, joiden kanssa haluat muodostaa joukkue. Voitte ilmoittautua joukkueenne mukaan Monbu Team Challengeen, kun kaikki kolme ovat ilmoittautuneet yksittäisinä juoksijoina Monbuun. Osallistuminen Monbu Team Challengeen on sinänsä maksutonta.

Voittava joukkue on se, jonka juoksijoiden yhteenlaskettu kierrosmäärä yksittäiskilpailussa on korkein. Esimerkki: Team Vihreä Kuulan juoksijat tekevät yksittäisinä tuloksina 22, 12 ja 6 kierrosta. Yhteenlaskettu tulos Team Vihreä Kuulalle on 40 kierrosta. Mikäli useampi joukkue saa saman yhteenlasketun kierrosmäärän, tie-break-säännöt ovat:

 • Joukkue, jolla on pienin ero kierrosmäärissä eniten ja vähiten juosten kierrosten juoksijoiden välillä. Esim. Team Vihreä Kuula: 22 – 6 = 16 kierroksen ero.
 • Joukkue, jolla on pienin ero keskimääräisessä kierrosajassa nopeimman ja hitaimman juoksijansa välillä. Kierrosten väliset tauot ei siis lasketa mukaan.

Monbu Team Challengea kokeilimme jo ensimmäisenä Monbu-vuonna 2023. Silloin osallistuivat joukkuekilpailuun kaksi joukkuetta. Voiton vei Nisses Blue Army 30:llä kierroksella (Sebastian Latvala, 21, Ella Nygård, 6, ja Amanda Nygård 3 kierrosta). Toiseksi taisteli Team Hukassa 13:llä kierroksella (Jenni Kainulainen, 5, Sanna Syri, 4, ja Jari Syri, 4 kierrosta).

Voittava joukkue vuonna 2023 sai 100 euron arvoisia Stadiumin lahjakortteja, yksi jokaiselle joukkuejäsenelle. Monbu Team Challenge 2024 palkinnoista päätetään kilpailuryhmän kanssa lähempänä kesää, joukkuekilpailun suosiosta riippuen. Toivomuksemme on toki, että voimme palkita myös vuoden 2024 Monbu Team Challengen ”Runners Up”, elikkä toiseksi sijoittunutta joukkuetta.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts

View all
 • Meillä oli riemua ja hyvää meininkiä viime vuoden ensimmäisissä Monbu2023:ssa! Juoksijat tykkäsivät, vapaaehtoiset tykkäsivät ja ihmiset, jotka olivat satunnaisesti tulleet sinne katsomaan, tykkäsivät. Siksi katsoimme, että ainoa oikea asia tehdä oli järjestää Monbu uudestaan tänä vuonna 2024.  3:na päivänä elokuuta klo 10:00 EEST, meidän matkaanlähtijä soittaa lehmänkelloaan. Ja siitä alkaa sitten taas näennäisesti ikuinen matka, […]

  Continue reading
 • Ensimmäinen Middle of Nowhere Backyard Ultra, Monbu, juostiin 4.8.2023 Vargbergetin vapaa-ajan keskuksessa Närpiössä. Ilmoittautuneita juoksijoita oli 25, joista 23 tuli lähtökarsinalle. Runsas enemmistö kaikista osallistujista juoksi elämänsä ensimmäisen Backyard Ultran. Olemme Monbun järjestäjäryhmän osalta varsinaisen iloisia, että saimme olla osaa monen ihmisen ensimmäisestä BU-kokemuksesta! Vaikka kovat sateet päivällä edelsi kilpailun alkua, ja joitakin kohtia radalla, […]

  Continue reading
 • Lapset on tulevaisuutemme! Siksi päätimme järjestää vuoden 2024 Monbu-tapahtuman yhteydessä 12-vuotiaille ja niille nuoremmille lapsille oman Backyard Ultra-formaattisen juoksun, MINBU. MINBU juostaan perjantaina 2.8.2024 kl 19 alkaen. Kierros on 1118 metrin mittainen, elikkä 1/6-osa täysmittaisesta BU-loopista, ja aika suorittaa kierroksen on 10 minuuttia. Joka 10. minuutti alkaa uusi kierros normaalien BU-sääntöjen mukaan. MINBUn maksimikestoaika on […]

  Continue reading
 • Kisa lähestyy ja ilmoittautumisia tulee lisää koko ajan. Kiinnostus MONBU:a kohden vaikuttaa olevan nousussa ja olemme hyvin tyytyväisiä ja kiitollisia jokaisesta osallistujasta. Pian voitte nähdä videon täällä kotisivullamme siitä kun meidän Sebastian juoksee reitin läpi. Enää ei ole kuin 2,5 viikkoa kisaan. Tsemppiä treeneihin!   Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin varaa ihmeessä paikkasi ja […]

  Continue reading