Categories: Yleinen

by Malte Enlund

Share

Categories: Yleinen

by Malte Enlund

Share

Lapset on tulevaisuutemme! Siksi päätimme järjestää vuoden 2024 Monbu-tapahtuman yhteydessä
12-vuotiaille ja niille nuoremmille lapsille oman Backyard Ultra-formaattisen juoksun, MINBU. MINBU
juostaan perjantaina 2.8.2024 kl 19 alkaen. Kierros on 1118 metrin mittainen, elikkä 1/6-osa
täysmittaisesta BU-loopista, ja aika suorittaa kierroksen on 10 minuuttia.

Joka 10. minuutti alkaa uusi kierros normaalien BU-sääntöjen mukaan. MINBUn maksimikestoaika on
toki 4h, elikkä sen aikana ehtii ahkerimmat kiertää 24 kierrosta. Jos 24:n kierroksen suorittavat
hyväksytysti useampia lapsia, ne jakavat MINBUn voitto keskenään. Tulokset ovat epäviralliset, ilo ja
kunnia ikuiset.

Jokaisen MINBUun osallistuvan lapsen kanssa pitää olla vanhempi/holhooja/hänelle turvallinen
aikuinen (18 vuotta täyttänyt) ihminen mukana Vargbergetin kilpailukeskuksessa koko tapahtuman
aikana. Jokainen vanhempi/holhooja/aikuinen voi olla vastuussa vain yhdestä MINBUun
osallistuvasta lapsesta. On vapaaehtoista vanhemmille/holhoojille/aikuisille juosta lapsensa kanssa.
Suosittelemme tätä, mutta se ei ole pakollista.

Numerolappu, ja ajanotto, tulee vain lapsille. Tämä tarkoittaa myös, että jos lapsi ehtii kiertää
kierroksen kymmenessä minuutissa, mutta vanhempi/holhooja/aikuinen ei, on lapsi vielä mukana
kilpailussa. Suosittelemme myös otsalampun ja heijastinliivin käyttö niille, jotka juoksevat vielä klo
22:30 alkavan kierroksen ja siitä eteenpäin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts

View all
 • Meillä oli riemua ja hyvää meininkiä viime vuoden ensimmäisissä Monbu2023:ssa! Juoksijat tykkäsivät, vapaaehtoiset tykkäsivät ja ihmiset, jotka olivat satunnaisesti tulleet sinne katsomaan, tykkäsivät. Siksi katsoimme, että ainoa oikea asia tehdä oli järjestää Monbu uudestaan tänä vuonna 2024.  3:na päivänä elokuuta klo 10:00 EEST, meidän matkaanlähtijä soittaa lehmänkelloaan. Ja siitä alkaa sitten taas näennäisesti ikuinen matka, […]

  Continue reading
 • Ensimmäinen Middle of Nowhere Backyard Ultra, Monbu, juostiin 4.8.2023 Vargbergetin vapaa-ajan keskuksessa Närpiössä. Ilmoittautuneita juoksijoita oli 25, joista 23 tuli lähtökarsinalle. Runsas enemmistö kaikista osallistujista juoksi elämänsä ensimmäisen Backyard Ultran. Olemme Monbun järjestäjäryhmän osalta varsinaisen iloisia, että saimme olla osaa monen ihmisen ensimmäisestä BU-kokemuksesta! Vaikka kovat sateet päivällä edelsi kilpailun alkua, ja joitakin kohtia radalla, […]

  Continue reading
 • Jos haluat löytää oma rajasi Backyard Ultrassa tarvitset tasaväkistä juoksuseuraa mukanasi reitillä, että pystyt ottamaan parhaasi irti. Siksi tarjoamme myös joukkuekilpailun, Monbu Team Challenge, kolmen hengen joukkueille. Kuka tahansa Monbun yksittäiskilpailuun osallistuva juoksija voi olla osaa joukkuetta. Se voi olla sinä ja seuratoverisi, työkollegasi, perheesi, koulukaverisi tai vaan kaksi huippua tyyppiä, joiden kanssa haluat muodostaa […]

  Continue reading
 • Kisa lähestyy ja ilmoittautumisia tulee lisää koko ajan. Kiinnostus MONBU:a kohden vaikuttaa olevan nousussa ja olemme hyvin tyytyväisiä ja kiitollisia jokaisesta osallistujasta. Pian voitte nähdä videon täällä kotisivullamme siitä kun meidän Sebastian juoksee reitin läpi. Enää ei ole kuin 2,5 viikkoa kisaan. Tsemppiä treeneihin!   Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin varaa ihmeessä paikkasi ja […]

  Continue reading